Schoonhovense Mixed Hockey Club

Info Push

Schoonhovense Mixed Hockeyclub

Prunuslaan 1. Schoonhoven
Postbus 206. 2870 AE Schoonhoven
ABN-AMRO Rek. Nr. 49 02 42 235
Email:

WELKOM
Dames en heren, jongens en meisjes, leden en aspirant-leden van SMHC.
Dit is alweer de achtste uitgave van de "Infopush" van de SMHC. Er staat nuttige informatie in over alles wat zich binnen de club afspeelt. Deze Infopush is ook bedoeld als welkom voor alle nieuwe leden van SMHC.

In deze Info Push treft u een aantal wetenswaardigheden aan over wat van de vereniging biedt, maar ook wat de vereniging van u mag verwachten.
Eťn van de eerste wetenswaardigheden voor u is dat de Push ons officiŽle cluborgaan is waarin u wekelijks veel informatie aantreft, zoals welke wedstrijden waar worden gespeeld, wie de scheidsrechters zijn of wie bardienst heeft en daarnaast de verslagen en uitslagen van de wedstrijden van de vorige week.
Tevens staan er andere items in die voor u van belang kunnen zijn, zoals evenementen, toernooien en berichten van de bestuurstafel.
Ook als er dingen afwijken van wat u in deze Push leest, worden deze in de Push gemeld.
De Push wordt tijdens de competitie elke week, daarbuiten zoveel als nodig op onze website (www.smhc.info) gepubliceerd..

Mocht u na het lezen van deze Push toch nog vragen hebben, schroom dan niet en stel ze aan ťťn van de bestuurs- of commissieleden.
Het bestuur vergadert meestal de eerste maandag van de maand bij ťťn van de bestuursleden thuis. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om met het bestuur over allerlei zaken van gedachten te wisselen.


SCHOONHOVENSE MIXED HOCKEY CLUB
De officiŽle oprichtingsdatum van onze club is 31 december 1986.
Nadat de eerste jaren elk egaal stukje gras in en om Schoonhoven als oefenveld werd benut en later de Hockey Club Gouda als gastheer voor onze club optrad, heeft de SMHC medio 1991 het eigen grasveld aan de Prunuslaan 1 in gebruik genomen.
Aanvankelijk werd door een heren I team, een veteranen team en diverse jeugdteams met wisselend succes aan de diverse competities meegedaan. Op dit moment hebben we een Heren 1, een Veteranen-team en een groeiend aantal jeugdteams. Op 1 september 2006 heeft SMHC 210 leden.
Sinds april 1996 beschikt de vereniging over een zand-ingestrooid kunstgrasveld.

De Vereniging
De Vereniging Schoonhovense Mixed Hockey Club (SMHC) is opgericht bij notariŽle akte op 23 december 1986 en ingeschreven bij de K.v.K. te Gouda onder nummer: V 465348.
Het verenigingsboekjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende jaar.
Voor het beheer en de exploitatie van het kunstgrasveld is door de Vereniging per 1 oktober 1995 de Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Schoonhoven (S.E.S.S.) opgericht, welke onder nummer S 174296 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda. Het boekjaar van de Stichting is gelijk aan een kalenderjaar.

Adressen
Clubhuis Prunuslaan 1 2871 RR Schoonhoven tel 385255
SMHC Postbus 206 2870 AE Schoonhoven

Verbinding met MySQL niet gelukt.