Schoonhovense Mixed Hockey Club

Sponsormogelijkheden bij SMHC

De vereniging
De SMHC is een relatief jonge en bloeiende vereniging. Sinds de oprichting in 1986, maar vooral in de laatste jaren groeit het ledental gestaag. Momenteel heeft de vereniging ca. 220 leden. Dit betekent dat zo’n 150 gezinnen in Schoonhoven en omstreken in meer of mindere mate actief betrokken zijn bij onze vereniging.
De vereniging heeft een bloeiende Trimmers- en Veteranengeleding maar het grootste gedeelte van de leden zit in de leeftijdscategorie van 10 tot 18 jaar. De nadruk ligt op recreatief hockey; we streven er niet naar om een groot aantal elftallen in de hogere klassen te laten spelen. Toch heeft de intensievere trainingsbegeleiding (en de betere uitrustingen) van de laatste jaren geholpen. Een groot aantal jeugdelftallen heeft de 3e klasse achter zich gelaten en draaien nu zéér verdienstelijk mee in de 2e klasse.

Uw sponsorgeld wordt dan ook met name voor deze groep gebruikt. Voor het begeleiden van de jeugd om als team een zo goed mogelijke prestatie te bereiken en daarmee het hockeyplezier te bevorderen.

Sponsormogelijkheden
Er zijn verschillende sponsormogelijkheden waarvan de belangrijkste hieronder vermeld staan. Mocht u andere mogelijkheden zien dan staan wij daar geheel voor open (b.v. gebruik van onze website of links via onze website).

Bordsponsoring
Dit betreft een bord dat aan het hek rondom het veld geplaatst wordt. U levert ons het design aan voor het bord (liefst digitaal) en wij zorgen dat uw bord binnen de kortst mogelijke termijn (vaak binnen enkele weken) rondom het veld geplaatst wordt, eventueel op een plek van uw voorkeur.

Voorbeeld

 

Reclamezuil
Bij de ingang van onze accommodatie staat een reclamezuil waar sponsoren ruimte kunnen huren.

Voorbeeld


Shirtsponsoring
Wellicht de meest persoonlijke vorm van sponsoring omdat u zich kunt binden aan een specifiek elftal. Dit kunnen de jeugdelftallen zijn (in de leeftijd van 10 -18 jaar), maar ook Heren 1 of de Veteranen. De kosten zijn voor ieder team hetzelfde met uitzondering van Heren 1, waar het tarief vastgesteld wordt op basis van de klasse waarin gespeeld wordt.

Voorbeeld

Adoptie Jeugdtrainer
Voor € 300 per jaar adopteert u een van onze jeugdtrain(st)ers. Het is aan u of u deze train(st)er ook nog in een opvallende outfit wilt aankleden. Dit kan zijn voor de duur van één jaar, maar liever langer!

Project Sponsoring
Naast de hierboven genoemde traditionele sponsorvormen, kan men ook een specifieke activiteit of project sponsoren. Dit kan de vorm hebben van bijdragen (eventueel in natura) voor toernooien en feesten. Of bijdragen voor specifieke verbouwingen. Een voorbeeld: onze dug-outs zijn nodig aan vervanging toe. U kunt ons daarbij financieel ondersteunen (en dit zullen wij ‘zichtbaar’ maken).

Vele mogelijkheden die wij graag met u komen bespreken.
U kunt ons mailen of bellen.
Alvast dank, ook namens de leden!

De Sponsor Commissie SMHC