Schoonhovense Mixed Hockey Club

Versier pagina

Plaatjes
Voor het opleuken met plaatjes kan je op het internet veel vinden. Er is een selectie van kleine plaatjes, kleine bewegende plaatjes , hockeyplaatjes (groot) en SMHC website plaatjes gemaakt. Door aanklikken met de rechtermuisknop en dan "Eigenschappen" te  kiezen kan je bij "Grootte" zien hoeveel bytes een plaatje in beslag neemt.
Zet een plaatje in je mailtje door eerst met de rechtermuisknop op een plaatje te klikken en dan "Kopiëren" te kiezen. Daarna in jouw mailtje op de gewenste plaats met rechtermuisknop klikken en dan "Plakken" kiezen.

Muziekjes en geluiden.
Muziek- en geluidsfiles nemen héél veel plaats in. Gelukkig bestaan er Midi files die 10* kleiner zijn dan de toch nog vrij grote MP3 files. De geluidskwaliteit is redelijk. Verder zijn er korte geluidsfragmenten die door hun (gebrek aan) lengte ook nog goed bruikbaar zijn. Een selectie van de vele mogelijkheden die op het internet te vinden zijn  vind je bij muziekjes en bij geluiden.
Zet een geluidje/muziekje in je mailtje  door eerst met de rechtermuisknop op een geluidslink te klikken. Kies "Doel opslaan als" en kies een geschikte plek om het geluidje (tijdelijk) op te slaan. Maak daarna je email en kies: Opmaak > Rich text >  en dan weer Opmaak > Achtergrond > Geluid.. en zoek het net opgeslagen geluidje weer op. Opmerking: in mailtjes zijn alleen .wav files te horen als achtergrond geluid.


Voor de webmaster
Speciale pagina's.
Feesten of andere bijzondere evenementen kunnen op een aparte pagina met extra franje worden aangekondigd.
Voorbeelden zijn:
Sneeuwpagina subtiel, sneeuwpagina, grote vlokken
Kerstnacht, zwarte achtergrond met sterren, kerstpagina met rendier cursor
Feestpagina algemeen, valentijn
Dia show van foto's
Geef aan welke showsoort je kiest en welke teksten erin moeten worden getoond (is veel werk).
Klik hier voor een overzicht met voorbeelden.
Banners en popups
Speciale belangrijke mededelingen
kunnen met een banner (of popup) op de site worden geplaatst.
Geef aan welke banner je kiest en welke teksten erin moeten worden getoond.
Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.